Sunday, December 7, 2008

Jõul

Täna esinesime gospelkooriga Raekoja platsil keset jõululaata. Päris tore oli. Kui seisime all ja kuulasime Trepikoja bändi, oli nii külm, et kohe ei tahtnud mõeldagi, et peaks laulma hakkama. Aga laval olid prožektorid, mis meil olemise üsna soojaks tegid. 
Kui me laulma hakkasime, siis ma sain kuidagi aru, et Jumal tegutseb ka seal. Põhjus on tobe, aga lihtne. Taevast hakkas mingit sadet alla sadama. Kusjuures ma ei tea, kas kõik isegi märkasid seda, sest seda oli korraks ja ma arvan, et kokku umbes kümme lumehelvest, aga see oli nii tore. Võtsin seda isiklikult! 
Hea oli laulda inimestele jõulude tähendusest. Mõte käis peas, et "Ei, lapsed, jõulud ei ole Jõuluvana sünnipäev!" Hõiska, maailm, pea tulemas on Issand Sinule! Võtame ta siis vastu olles teineteise vastu head! Me ei pea igale tuttavale kingitust tegema, teeme kalli! Palvetame teineteise eest! Hoolime! Küsime, kuidas läheb ja ootame ka vastust! Ja kui keegi küsib, kuidas sul läheb, vastame siis ausalt. Siiralt. Jagame palvesoove. Ja veedame aega ka Jeesusega! 
Aamen!

*Inspireeritud: külm talvepäev, II advent 2008*

3 comments:

u said...

Vot, ja võib ka kellukesi kinkida:P

ja nägin küll sadet:) see oli veerandlumi:D

t. said...

ka mina nägin! (:

Mariliis said...

jehuu :)