Thursday, March 27, 2008

Lumi!!!

Ma ei oma aimugi, mis hea pärast talv pidi kevadel tulema, aga vähemalt ta tuli!! :D
Käisime Lauri, Matteuse, Imre ja Mariiga kelgutamas. See oli lihtsalt nii mõnus.
"Suur eellugu"
Istusin arvutis, pidžaamapüksid jalas ja valmis suht varsti magama minema, kui kostus "kopp-kopp-kopp". Siku tegi ukse lahti ja kui Lauri ja Matteus sisse tulid, oli enamvähem esimene asi, mida nad ütlesid: "Lähme kelgutama!" Nad vist ei saanud päris sellist reaktsiooni, nagu tahtsid, Krissu oli pidžaamades ja voodis, Siku luges ja ütles, et talle ei meeldi lumi. Mina just eriti tihti sellistele pakkumistele ära ei ütle, nii et vahetasin püksid ära ja panin riidesse. Samal ajal läks Lauri MSNi veel inimesi värbama ja Matteus helistas Imrele. Kusjuures esimene asi, mida tema kuulis, oli: "Hulluks läksid vä?" Igatahes saavutati siis Imre ja Marii. Korjasime Marii ja tema pepuka auto peale ja oli aeg minna Matteuse ja Imre juurde, et poisid saaksid soojad riided ja meie endale istumise alla kiled. Aega võttis, aga asja sai ja lõpuks, kui me olime endale muretsenud veel ühe pepuka, ühe kile, hullud vanakooli suusad ja kelgu, saime minna lauluväljakule!
Läks lahti :)
Jõudsime lauluväljakule kuskil kell 23 ja rahvast ikka oli. Mitte just palju, aga sellise kellaaja kohta mõnusalt. See meid ei takistanud. Läksime ja hakkasime kohe liugu laskma. Nalja sai hullult, poisid (eesotsas Imre ja Lauriga) üritasid üksteist lollustega ületada, meie, ülejäänud tsillisime ka nii kuis saime. Ühel hetkel ütles keegi, et oi, kell on 1! Oh well, jätkasime :) Ühel hetkel sai küll ja siis oli aeg teha viimane liug. See lõppes ainsana vigastustega, mina halvasin oma sabakondi, Lauri pani endale suusarihmaga vastu pepsi ja armas sinine kelk on nüüd pragune armas sinine kelk. Järgmine päev ütles Marii, et tal on põlv ka valus. Suht lahe.
Tagasiteel rääkis Lauri, kuidas tal läks lumi püksi ja sealt tuli uus tore väljend: "Täiesti püksis!" Tuli geniaalne idee: "Lähme mäkki!" Liisu küsib: "Lauri, sul raha on?" "Eip." Ega kellelgi (peale Matteuse) ei olnud ka, nii et seekord läks iga roju (vist) oma koju. Välja arvatud Lauri, kes tuli taaskord meie juurde.
Magama sain vist kella kolme paiku, Lauri samamoodi, Marii mingi viiest. Poiste kohta ei tea. Aga eriti vara just mitte, sest kahe paiku sai koju alles. Sellest hoolimata ei kahetse ma ühtki minutit sellest õhtust ja teeks niiii hea meelega seda uuesti!
Sõpradega veedetud aeg ei ole kunagi raisatud aeg, ütlen ma! Peaks seda rohkem tegema :)
*Inspireeritud: 26.03.2008 sündmused :)*

No comments: