Sunday, January 3, 2010

Lumerõõm

Täna, uue aasta teisel jaanuaril käisime terve perega Keila-Joal talverõõme nautimas. Lund on ju nii palju, ei saa seda kõike teiste kanda jätta. Sain taaskord kinnitust sellele, et minu pere on vägev ja lumi on vägev. Esimese viie minuti jooksul, mil me enam autos ei olnud, olime Krissuga peaaegu üleni lumised ja üsna varsti kadus see peaaegu ka sealt eest ära. Ja kui meie kaameral akud tühjaks said, lisandus meile ka Siku. Tuleb nautida seda lund ikka, see oli täna kuidagi eriti pehme ja eriti sügav, aga samas pakkis hästi, nii et lumepallid tulid väga kõvad. Eriti Lauri tehtud.

Sõitsime siis pärast suure vaevaga sealt parklast välja ja kimasime Tallinna poole, aga teel sõitsime kiiruga mööda ühest Toyota maasturist, mis lumehanges vägagi lootusetult kinni oli. Mõne hetke pärast oli pere langetanud otsuse, et me võiks sellele maasturile hoopis appi minna ja pöörasimegi otsa ringi. Jõudsime kohale, läksime autost välja, küsisime, kas on abi vaja ja hakkasime lükkama. Tarvo, mina, issi, Ulli ja Lauri maasturit ja Krissu mind. Ja hops, välja ta tuli. Mul mõnus soe rõõm südames, et me appi läksime ja sellest kasu ka veel oli.

Siis varsti jõudsime koju, saatsime Tarvo ja Ulli oma tegemisi tegema ja kohtusime õhtul nendega taas õhtul Pilliroos, kuhu meid oli sauna kutsutud. Ja ma pean ütlema, et täiuslikumat päeva lõppu ei oleks ma ise küll suutnud välja mõelda. Esiteks, Pilliroo saun on tõenäoliselt maailma parim. Teiseks, see lumi... Mmmmmmmmm. 100st kraadist vahepeal miinuskraadidesse ja tagasi. Eriti mõnus :D Ja kolmandaks oli meil jälle hea seltskond, Luided, Laurikud, Blixtid ning nendega eriti halb olla ei saa.

Vot, selline päev. Ootan järgmist! :)

tervitused Gröönimaalt :)
P.S. Marii, kas sul on see lumepall veel alles või peab uue tegema?

*inspireeritud: lumepäev 2.01.2010*

1 comment:

Kristel Luide said...

Mulle ka hullult meeldis see päev. Saun oli tõepoolest mõnus lõpp! Kuigi kõige mõnusam oli siiski lõpuks lõpuks oma sooja voodisse maanduda ja unne suikuda! :)