Wednesday, May 13, 2009

Piiblipäevad jne...


Täna oli PP analüüsi koosolek. Saime tiimiga kokku, et arutada, mis oli hea, mis halb. Nii palju oli head! Jumal ruulib, ta tegi sellest üritusest ikka tõsiselt vägeva sündmuse! Nüüd selle kohta veel "üritus" öelda tundub kuidagi vale.

Põhiline, mis siiski lõpuks välja tuli, on see, et see, et sellised üritused toimima hakkaksid, on hädavajalik otsida Jumala tahet. Võttagi aega palveks, kuulata, mis Jumalal on öelda. Ja ütleme nii, et kui veel oma ego täiesti kõrvale panna ning kõik oma head ideed läbi katsuda ja kaaluda, kas need on äkki Jumala head ideed, siis ongi tulemuseks selline sündmus, mida Jumal saab kasutada ja kuhu Ta tahab kohale tulla inimesi õnnistama. Ei ole ju eriti keeruline matemaatika.

Nüüd ja mitte hiljem on see õige aeg, mil hakata palvetama PP 2010 eest. Tundub, et kuupäevad on põhimõtteliselt paigas, potentsiaalne kohtki, tuleb veel küsida Jumalalt, kes peaks üldse tiimis olema ja kas meie praegused mõtted langevad kokku Tema omadega. Kui ei, siis oleks vist vaja teada, mis õige on.
Inimesed, palvetame! Jumal teeb! Otsime Tema tahet, see on leitav! Ja kui Tema tahe on teada, küll ta siis teeb kindlaks, et me raskustest suudame üle astuda.

*Inspireeritud: PP analüüsi koosolek*

No comments: