Sunday, November 15, 2009

GLS 2009

Ka see lõppes. Paljud olid laupäeva õhtul omadega täiesti läbi. Mina olin füüsiliselt sama väsinud, kui pärast kõige tavalisemat koolipäeva. Võib-olla isegi vähem. Koolis käimine on raskem. Käid kohal, istud, kuulad õpetajat rääkimas mingitel teemadel, mis eriti huvi ei paku, aga mida peab õppima, sest kontrolltöö tuleb, istud ja vegeteerid päeva ära. GLSile läksin natuke varem, kui tavaliselt kooli, kuigi hakkasin hiljem minema ja ka tõusin hiljem. Aga hoopis teine asi oli sinna minna, sest läksin sellisele vägevale üritusele tegema seda, mida ma kõige rohkem armastan ja kuulama väga tarku inimesi rääkimas teemadel, mis mind huvitavad ja üles tõstavad ja mulle väljakutseid esitavad.
Lõpeta passimine, asu tegudele. Ära tee selleks, et saada Jumalalt, vaid selleks, et saada Jumalat.
Hea on olla.
*inspireeritud: GLS*

6 comments:

marii said...

ää...mida tähendab - GLSile läksin natuke varem, kui tavaliselt kooli, kuigi hakkasin hiljem minema ja ka tõusin hiljem.
see on nagu mingi mõistatus:D
läksid varem kuigiläksid hiljem..või sa jõudsid varem kohale kui sa minema hakkasid või? wow. that's impressive- high speed:D

matu. said...

Ma pakun seletuse: ta pidi GLS'ile minema varasemaks kellaajaks, kui tavaliselt kooli, aga kuna ta asus TTÜ'le palju lähemal kui Viimsile, siis võis ta ikkagi hiljem ärgata, kui tavaliselt kooli minnes. ;)
(Ehk siis mõistatuse lahendus peitub teekonna pikkuses).

Mariliis said...

Jep, tänks, Matu.

Mariliis said...

Lahe, et sa, Marii nii segaduses oled :D

marii said...

äähh.. nii keeruline. pidin tugevalt kaasa mõtlema.. aga sõnastus on igatahes segadusse ajav. tükk aega mõtlesin.
but i guess i see your point:D

Mariliis said...

Tegelt ei ole... It's all in your head ;)