Tuesday, March 17, 2009

Boost

Auto. Bensiinijaam. Auto on paagi täis saanud, sõidab minema. Sõidab-sõidab, ühel hetkel paak tühi, vaja uuesti bensiini panna. Uus või võib-olla sama bensiinijaam. Paak täis, vurr-vurr ringi, paak tühi, uus täis. 
Kristlane. Kristlik üritus. Kristlane on mingi vaimuliku boosti saanud, läheb elab edasi. Elab-elab, ühel hetkel paak tühi, vaja uut boosti. Uus, võib-olla sama, kristlik üritus. Boost käes, elab-elab, saab tühjaks, uus üritus. 

???

Me vist ei peaks elama kristlikust üritusest kristliku ürituseni. PP-st PP-ni. Või...? Ei. Ühel PP-l saame boosti, see täidab ja rõõmustab meid niivõrd, et järgmisel PP-l pidutseme, et meie boost pole lahjemaks muutunud. Rõõmustame, et igapäevaelu ei ole suutnud meid maha tirida, vaid me oleme ikka iga päev samal suurepärasel lainel. Või kui mitte iga päev, siis me ei lase siiski ka halbadel päevadel ennast maha murda. 

Mida lähemal oleme Jumalale, seda rohkem üritab Saatan vahele tulla. Ära lase! Ta on kaval, ta kasutab ka "häid" asju, et meid Jumalast eemale tirida, aga oleme targad, ärme lase! 

Elame nii, et Saatana jaoks lihtsalt ei jää ruumi! Võiks ju vähemalt.

Jumala abiga!


*inspireeritud: PP palvekas 17.03.2009*

2 comments:

matu. said...

Peab bensiinile lisaks nitro ka peale panema (autole)...siis on veel kõvem boost!

Kirsika said...

Mulle meeldib su blogisid lugeda. Sisu loeb!